Landsforeningens unge ambassadører, LUA, deltager i konferencen Barnet og Rusen også kaldet Korus, som afholdes d. 24-26. september 2019 i Sandefjord i Norge.

LUA vil både blive præsenteret som et hovedoplæg d. 26/9 fra forsker og cand psyk Helle Lindgaard i plenum og senere i en workshop, hvor man kan tilmelde sig. Workshoppen kommer til at bestå af LUAs formand Matias Rosenkvist, behandler Birthe Zavilla og behandler Vivien Abrahamsen.

 Helle Lindgaard

Helles oplæg i plenum vil præsentere de resultater hendes undersøgelse viste om foreningen og dens betydning for de voksne børn. Både det at der er et sted at gå hen med arrangementer for målgruppen, medlemsmøder, tema aftener, selvhjælpsgrupper og kurser. Samt også de gruppeforløb der afvikles som VBA grupper og forældretrænings grupper. Workshoppen vil fortælle om hvad LUAs arbejde består af, og hvordan man arbejder i grupperne. Et arrangement lig det på Christiansborg 2018 maj måned.

 Matias Rosenkvist, LUA

Konferencen Korus er et samlingspunkt for behandlere fra hovedsaligt Norden. Behandlere der beskæftiger sig med alkoholens konsekvenser ift. børn – lige fra det ufødte barn til de ”voksne børn”. Der vil være ca 290 tilmeldte til hele konferencen og derudover et antal dagsbilletter.

LUA vil gerne fortælle andre, hvad der har været til gavn for dem og bliver her på konferencen sat på dagsorden synligt for de interesserede. Man vil kunne gå ind på Barnet og Rusen 2019 og se oplæg og slides fra konferencen i tidligere år og LUA’s vil selvfølgelig ligge der efter konferencen.

Mere information:

Barnet og Rusen 2019 – Korus
Læs mere om deltagerne
Læs om Christiansborg konferencen 2018
Lænkens Unge Ambassadører LUA

8/4 2019 Lænken Web