Sommertræffet 2019

Uge 27 den 1. – 5. juli 2019

Der deltog 54 voksne og 26 børn i den dejlige uge på Laugesens Have i Videbæk ved Herning med en god blanding af svømning, bål, sang og snobrød og masser af hygge og dejligt samvær for nye og gamle Lænke-folk og deres børn.

Temaet for ugen var bl.a. besøg i Søndervig Sandskulpturpark om tirsdagen. Parken bliver lavet hvert år i maj af dygtige skulptører, og i år var temaet robotter.

Onsdag og torsdag havde vi besøg af 3 artister fra Cirkus Aroma, som trænede både børn og voksne på cirkusskole. Det var en kæmpe succes, som blev afsluttet ved en festlig optræden af både børn og voksne torsdag eftermiddag.

Torsdag aften blev der grillet og holdt disco fest for børnene. Fredag formiddag sagde vi farvel til hinanden efter nogle dejlige dage i det jyske.

I Uge 42 er der efterårstræf igen på Laugesens Have, hvor mange har tilmeldt sig.

Se billeder fra dagene længere nede…

Lænkens miniferier
I rigtig mange år har Lænken afholdt miniferier for familier. Det er en lille uge fyldt med oplevelser for børn og voksne.
Det foregår i et absolut alkoholfrit miljø, så børn/unge kan føle sig helt trygge og få dejlige oplevelser med mor/far. Det er i øvrigt også en TV-fri ferie – så er alle sikre på familiehygge!
Lænkens miniferier, som tilbydes deltagerne til små penge, kan kun gennemføres takket være tilskud fra fonde og offentlige puljer som f.eks. Arbejdsmarkedets Feriefond.

Billeder fra Miniferien:


Søndervig Sandskulpturpark ved Hvide Sande.
 

Fantastiske sandskulpturer.
 

Cirkus Aroma.
 

 
 

 

  

 

 

 
4/10 2019 LænkenWeb