Sådan kan du støtte Lænken

Se kontonr, kontakt samt diverse informative links længere nede på siden.

Lænkens styrke er vores medlemmer i lokalforeningerne. Du kan også være med til at skabe bedre vilkår for mennesker med alkoholproblemer ved at blive støttemedlem eller ved at give en gave. Eller du kan betænke os i et testamente og med ‘30%-reglen’ samtidig mindske arveafgiften.

Din støtte er blandt andet med til at

  • arrangere alkoholfrie sommertræf for familier med alkoholproblemer, hvor børn og voksne kan boltre sig i trygge rammer uden frygt for alkoholpåvirkning.
  • uddanne mennesker med alkoholproblemer, så de kan vende de negative oplevelser og konsekvenser, som de har oplevet på grund af for meget alkohol, til en styrke i deres liv og bruge deres erfaringer til at hjælpe andre. 
  • nedbryde tabu om alkohol, så et for stort alkoholforbrug ikke længere er noget man skjuler, men noget man gør noget ved.

 
Almindeligt medlemskab

Du kan som enkeltperson blive fuldgyldigt medlem af en lokalforening/Lænken og opnå samme medlemsfordele. Medlemskab tilbydes såvel til dig med alkoholproblemet, dig som pårørende og til dig som sympatiserer med Lænkens formål og ide. Kontakt din nærmeste lokalforening.

 
Støtte medlemskab

Et personligt støttemedlemskab uden medlemsfordele koster 300 Kr. pr. kalenderår.
Et støttemedlemskab for en organisation koster 1.200 Kr. pr. kalenderår.
Pengene bedes overført via netbank til konto 3409 – 4070 040 301.
Skriv gerne navn og email-adresse, hvis du ønsker at oplyse det. *)

 
Donationer

Du kan også give en direkte gave. Overfør et beløb – stort eller lille – via mobilepay 67706 eller netbank til konto 3409 – 4070 040 301.
Skriv gerne navn og email-adresse, hvis du ønsker at oplyse det. *)

 
Bliv støttemedlem af en lokalforening

Hvis du vil være støttemedlem af en lokalforening, skal du henvende dig i den nærmeste lokalforening
Du kan også blive pårørende medlem og opnå medlemsfordele, hvis en af dine nærmeste er i behandling.

 
Testamentering, opret gratis testamente

Landsforeningen Lænken er godkendt for testamentering af et afgiftsfrit støttebeløb kaldet et beløb eller et legat. Når du opretter et testamente, kan du fordele hele din arv, som du ønsker. Det vil sige, at du kan give arv til familie, venner og Lænken. Testamenterne kan oprettes online, og kort efter får du det pr. mail.
Læs også om 30% løsningen, som kan være en fordel for begge parter. Dog kræver den advokatbistand.

Dokument 24:
Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24. Her er det muligt at oprette et fuldt testamente gratis, når du vælger at donere noget eller hele din arv til Lænken.
Hos Dokument 24 kan du ligeledes tildele Lænken et større beløb under den såkaldte 30 % – løsning. Således kan du betænke Lænken og samtidig sikre dine arvinger mindre arveafgift. Begge parter får noget ud af det.
Om Dokument 24 >
Læs om testamente eller et legat > 
Opret testamente >

Legal Desk:
Vi har også indgået samarbejde med virksomheden Legal Desk. Hvis du ønsker at støtte Lænken efter 30% reglen, så skal du oprette et legat. Legatet kan også oprettes som et tillæg til et eksisterende testamente.
Om Legal Desk > 
Information om 30% løsningen >
Opret legat til Lænken > 

Generelt om testamenter:
Få evt. advokatbistand, hvis du vil sikre dig at hele indholdet er rets gyldigt. Det er en god ide at få et testamente påtegnet af en notar ved byretten. Derved sikrer du dig, at det automatisk kommer i funktion ved bortgang. Mindre udgift til notar må påregnes.

 

Lænken siger tak for din støtte

 
*) Lænken opbevarer oplysningerne i op til to år, såfremt I ønsker at støtte igen.

Støt arbejde for mennesker berørt af alkoholproblemer. Donér i dag:

• Bankoverførsel: 
   3409-4070 040 301

• MobilePay:
   67706
 

Kontakter:

Tilladelser / Godkendelser: