Februar 2021: 

(VBA: Voksne Børn af Alkoholafhængige) 

LUA og Landsforeningen Lænken tager nu imod tilmelding fra personer, der gerne vil skrives op til VBA-forløb i 2021 og 2022.

 
Tilbud om gruppeforløb (9 enkeltdage) er rettet mod voksne mellem 25 og 52 år, der er vokset op med forældres alkoholmisbrug.

En af konsekvenserne ved at vokse op i en familie med alkoholproblemer er ofte, at man ikke kan mærke sine grundfølelser. Det vil sige, at man ofte tænker sig til hvad der er rigtigt for mig, men ikke altid kan mærke det.

En anden konsekvens er ofte, at man har svært ved, at indgå i nære relationer, det kan være kærester og/eller børn. Ofte skyldes det, at man i en rusfamilie er vokset op med diskussioner, monologer og rungende tavshed. Der har været mangel på hvordan man er i dialog, øjenhøjde og nærvær og ofte fravær af intimitet og fortrolighed.

Gruppeforløbet består derfor af temaer og opgaver, der kan være med til at identificere grundfølelser ved hjælp af spejling og anerkendelse. Der er fokus på de krænkelser og belastninger, der er ved at vokse op i en familie med rus og de uhensigtsmæssig strategier / adfærd du selv har taget med dig.

Kurset kræver, at du er medlem af LUA ved kursusoptagelse.

Spørgsmål og tilmelding til:
Landsforeningen Lænken på e-mail LF@laenken.dk
eller kontakt Vivien Abrahamsen på tlf 2513 6361.

Tak til TrygFonden for støtte af vores VBA-forløb i 2021/2022.
 

Tilmeldingsblanket (PDF) >
Læs om LUA – Lænkens Unge Ambassadører >