(30/10 2022) 

Rikke skriver: Tid er noget underligt noget… Tiden kan ikke måles og vejes. Alligevel gør vi forsøget og hænger os i den hver eneste dag. Tiden kan flyve afsted, og nogle gange gå i stå.
Vi kan se tiden, når vi kigger ud af vinduet, hvor naturen viser os, at den er her. Vi kan også se tiden, når vi ser på hinanden, og det går op for os, at vi alle har forandret os.
Men mest af alt ved vi, at tiden eksisterer, når vi ser tilbage, husker og mindes.

15 lange uger gik der fra årets sommertræf til vi endelig kunne sige velkommen til efterårstræf og ”Jul i oktober”. Ugen blev skudt i gang med masser af hjertevarme kram og et gensyn med vores fantastiske Lænkefamilie.

Vi var alle spændte på årets tema, for det der med at holde jul i oktober, det er da noget mærkeligt noget. Men aktivitetsudvalget havde igen formået at sætte et program op, som sparkede benene væk under os. Vi fik i ugens løb lavet julepynt til juletræet, lavet juledekorationer, kreeret marcipan og pyntet brunkager. Julemusikken spillede i baggrunden og små nisse piger og drenge dansede rundt mellem hinanden.

Torsdag inden festmiddagen slukkedes lyset og et Lucia optog indtog lokalet og vores hjerter. Lænkebørn i alderen 3-21 år, drenge og piger, i hvide kjoler, lys i hånden og smukt syngende gik deres gang rundt blandt smilende og klappende voksne. Middagen blev serveret med den traditionelle flæskesteg og and. Og alt hvad der hørte til og i overdådig stil.

Efter middagen var der dans om juletræet i to store kredse. Pludselig kom julemanden og havde gaver med til alle børn, og nu var jeg ikke længere i tvivl, DET VAR JUL!

Efter børnene var puttet med jule-godnat læsning, var det voksentid i aktivitetslokalet. Det er altid dejligt, lige at få vendt ugens begivenheder og høre alle de små anekdoter fra hvert et hjørne.

Fredag morgen, var der sidste samling, og de smilende ansigter, ændrede sig til triste. Ugen gik alt for hurtig, TIDEN!!!!

Nu går der længe indtil vi ses igen, men det er med stor glæde at vide, at vi hele uge 27 i 2023 skal lege med LEGO og en tur i Legoland.

» Tak til Laugesens Have for nogle skønne dage.
» Og til Arbejdsmarkedets Feriefond for tilskud.
» En stor tak til sekretariatet og aktivitetsudvalget, for at gøre det muligt.
» Og en KÆMPE tak til hele vores Lænkefamilie – I er fantastiske hver og en!

Rikke, Sønderborg Lænken

Se invitation >


Der blev også tid til et spil krolf i det smukke efterårsvejr.