(Januar 2021) 

Kampagnen “Hvid Januar” holder pause i år

Sundhedsstyrelsen (SST) skriver:
“Kampagnen Hvid Januar holder pause i denne sæson. Det skyldes, at vi alle har travlt med COVID-19 opgaver. Derfor vil der ikke blive gennemført kampagneaktiviteter eller være kampagnematerialer til rådighed i år. Alle er selvfølgelig velkomne til at gennemføre egne aktiviteter.”

Sundhedsstyrelsen, Alkohol & Samfund, flere organisationer (her i blandt Lænken) samt mange kommuner har i de senere år kørt kampagne i januar med en opfordring om at holde en pause med alkohol eller nedsætte forbruget i nogle uger. Som det fremgår af meddelelsen fra SST vil kampagnen ikke blive gennemført denne januar.


 

Budskabet er fortsat aktuelt

Der er mange fordele ved en alkoholpause, som du måske først tænker over når du er i pausen og efterfølgende. Og januar kan være et godt tidspunkt at tage en pause efter en måske ‘fugtig’ julemåned.
 

Et år uden alkohol: Her er, hvad jeg lærte (ALT.DK)

Kristian sagde i 2017 nej til alkohol i et år. Han havde ikke et alkoholproblem, men han følte et behov for at tage aktiv stilling til sit alkoholforbrug. Læs om hvad der overraskede Kristian i artiklen og hør podcast på ALT.DK 
 

Links og gode råd på SST-hjemmesiden m.fl. om “Hvid Januar”

• Fordele og gode råd:
SST / Hvid januar >

• Start det nye år sundere og få ny energi.
Hold alkoholfri i januar og mærk forskellen – se kampagnesiden.
hvidjanuar.dk >

• Facebook:
Hvid januar >

 
Lænken Web 4/1 2021