(Efteråret 2020) 

I efteråret har vi haft mange aktiviteter. Bla. kan nævnes endagsturen til Egeskov slot for hele familien d. 12/9. Stiftelses festen d. 3/10 med middag, underholdning og dans måtte vi desværre aflyse. Men vores populære Familietræf i uge 42, som strakte sig over 5 dage i Midtjylland er netop afviklet for glade deltagere.

 

 
Derudover er der de faglige kurser og temamøder for de interesserede i Lænken, og endelig afvikles vores roste Pårørende weekend d. 7-8. november.

Oven i alt dette kommer de mange lokale arrangementer med spisning, udflugter med mere i vores foreninger fordelt på Sjælland og i Jylland. Såvel Landsforeningen Lænkens arrangementer og de lokale aktiviteter sker i et alkoholfrit miljø – ikke mindst til glæde for børnene.

Sommertræffet i uge 27 måtte vi desværre aflyse tidligt. Grundet Corona-krisen var det for usikkert, om vi kunne gennemføre. Men alt tegner til, at vi kan tilbyde det næste år igen.

Hvis du vil være en del af det, så er du velkommen til at blive medlem af Lænken i din nærmeste lokalforening. Lænken er til for dem, som vil overvinde deres alkoholproblem, deres pårørende og familier, og også for dem som sympatiserer med vores formål. Alle aktiviteter sker i et Fællesskab uden alkohol.

Et medlemskab koster kun lidt pr. måned, og aktiviteterne tilbydes med stor rabat takket være de fonde m.fl., som støtter os. Turen til Egeskov Slot er helt gratis for medlemmer og deres børn.

Følg med i aktivitets og kursus kalenderen her >

 
Lænken Web