(18.10.2021) 

Så blev det uge 42 igen og mandag morgen holder bussen fra Jylland på Friheden Station med samme søde buschauffør som tidligere, og alle var så klar og gensynsglæden var stor. Der var nye børn og voksne med. Afsted med os mod Laugesens Have.

 
Vi ankom ca. kl. 15, og der stod de sjællændere, der selv var kørt, og alle vores Lænkevenner fra Jylland. Ud af bussen med børnene – så er de klar til nogle dejlige feriedage. Værelserne blev fordelt, og så er børnene væk i trygge rammer. Fællesmøde kl. 16 og derefter svømning. Derpå ned til dejlig mad og hygge, og så godnat efter en lang og dejlig dag.

Morgenmad og morgenmøde og sang – vi elsker at synge – for det måtte vi igen. Så rullede cirkusvognen ind – Cirkus Aroma – med skønne Astrid i front. Først var der cirkusforestilling udenfor i næsten tørvejr ellers regnede det hele ugen. Cirkus blev rykket indenfor i kælderen, hvor der er masser af plads. Både børn og voksne var med til at jonglere, gå på stylter, trylle, køre på ethjulet cykel og en masse fis og ballade.
’Krea-rummet’ var igen indrettet ovenpå med en masse perler, knytte, puslespil og kaffedrikning. Vi havde gode snakke, og børnene lærte af de voksne og omvendt – lige meget, hvor gammel man er kan man altid lære noget nyt – skønt.

Kreativt arbejde i Krea-rummet

Som dagene gik, blev børnene højere og højere af at gå på stylter og til sidst kunne de gå ovenpå og vise os alle det.
Det blev desværre ved med at regne, men sådan er det på denne årstid. Så er det godt at man kan hygge sig indenfor. Der blev lavet en masse ting i krea-rummet, og snart var vi fremme ved torsdag, som altid er en festdag med lækker mad. Denne gang skulle den slutte med en stor cirkusforestilling. Efter en dejlig middag var der slik/hygge kaffe i kælderen og den mest fantastiske cirkusforestilling og wow siger jeg bare, hvor var de dygtige. Alt det de havde lært på 3 dage. Stor tak til Cirkus Aroma.

Regnfulde dage, så er det godt med Cirkus Aroma i kælderen.

Alle var trætte undtagen de unge, som fik lov til at blive oppe med 2 af de unge/halvvoksne til stor glæde. Men det var godnat fra os andre.

Fredag morgen mødtes vi til morgenmøde, og børnene fik deres diplomer for deres deltagelse i uge 42. Så var det tid til udtjekning og masser af knus og kram til alle vores skønne Lænkevenner på kryds og tværs af landet. Vi glæder os til at se alle igen, og stor tak til Gitte og Søren og resten af personalet på Laugesens Have, for at skabe sådan nogle dejlige trygge rammer.

Der var ro i bussen på vej mod København, og det samme var der også i bilerne på vej hjem. Så landede vi på Friheden Station, og der stod glade mennesker og hentede os og igen stor afsked. De børn, som var med for første gang, vil med næste gang. For sådan er det at være på ferie med alle de skønne mennesker – man glæder sig meget til næste gang – venskaber bliver skabt.

Det er Fællesskab uden alkohol !

Hanne, Aktivitetsudvalget