(Maj 2019) 
  

Ungrevers.dk   

Novavì Ung Revers har fået ny hjemmeside målrettet de unge, som er vokset op i en familie med misbrug. Her kan man nemt få kontakt via chat og brevkasse. Yderligere er der også fortællinger og videoer fra andre unge.

 
Den første kontakt med Ung Revers kan være svær, og med den nye hjemmeside kan det hjælpe dem, som ikke lige tør tage det første skridt ind af døren. Når man er barn eller ung og måske aldrig har fortalt nogen, hvad der foregår derhjemme, er det vigtigt at der også er et rum, hvor man kan dele det man går og bærer på.

Et liv uden familiens rus

Ung Revers tilbyder gratis hjælp til børn og unge under 25 år, som er vokset op i familier med misbrug. I Ung Revers ved de, hvad alkohol og stoffer kan gøre ved en familie. De ved også, at man som barn og ung ofte går rundt med det alene. Ung Revers hjælper børn og unge til et liv uden familiens rus.

Flere af de unge som er med i Ung Revers, har hjulpet med det nye site, og nogle super modige og dygtige af dem har også leveret historier eller videoer til sitet. Disse historier eller fortællinger er så vigtige for andre unge, da de kan spejle sig i dem og blive bevidste om, at de ikke er alene. Responsen fra de unge har været ”Det var lige det som jeg manglede. Sitet giver mig svar på mange af de spørgsmål, som jeg havde inden jeg startede i behandling”.

Chatten er åben hver mandag kl. 16 – 18.
 

  UngRevers.dk >   

 

   Kontakt Ung Revers >   

 

Lænkens Unge Ambassadører – LUA.DK – samarbejder med Ung Revers

 
Kilde: Novavì