(11/11 2021) 

Lørdag morgen var jeg så nervøs og nerverne sad ude på tøjet – jeg var klar til at trække i land. Men jeg tog afsted alligevel, for ellers ville jeg sikkert fortryde.

 
En weekend fyldt med følsomme emner som fik en masse ting frem i en. Man havde nogle at snakke med tingende om – og hører deres råd og oplevelser. Man kunne være åben i det selskab og have et “frirum” hvor man følte sig okay og man kunne lette ens hjerte frit. Man mødte nogle mennesker som bare tog en som man var – og vi alle klinkede sammen.

Jeg lærte mig selv at kende på nogle punkter, men fik også ros for at fortælle mine ting/oplevelser. Bare det sociale samvær med andre og samtaler om alt muligt og ingenting, gjorde at man følte sig tryg.

Jeg kom ud af min egen zone, dette kunne mærkes… Lørdag aften fik jeg hjemve, hvilket jeg ikke har haft i mange år. Her lå jeg alene på værelset med alle mine tanker om dagens forløb, og kunne ikke finde ro eller få stoppet mine tanker.

Min weekend har været en god weekend, men også en krævende weekend både fysisk og psykisk. Men jeg klarede den, og fik inspiration til, hvad jeg selv kan gøre for at arbejde videre med mig selv. Nu skal jeg bare finde en god person, som kan lave BODYSDS/Kropsterapi.

Efter denne weekend har det bare været rart at blive hentet af min kæreste og fået nogle hygge timer inden vi tog hjem. Han er i dag helt indforstået med at jeg bare flader den på sofaen med min dyne og TV efter mine ønsker. Han har sørget for at tænde stearin lys. som gør at man hygger lidt mere. Jeg bliver helt rørt, når han siger “Skat jeg er stolt af dig”.

Tak for din støtte denne weekend – og taaak fordi du tager mig som jeg er… 

Se kursus invitation 2021 >   •    Se artikel om kurset >
  

Lænkens pårørende kursus 2021
var arrangeret af vores pårørendeudvalg.
Fra Novavì deltog Dorthe, alkoholbehandler.
En stor tak til Lemvigh-Müller Fonden
for støtte til, at vi kunne gennemføre weekenden.